Obrazac Za Rastavu Braka Pdf To Word

Posted on by

Roditelj kojemu je ograničeno pravo na ostvarivanje roditeljske skrbi ima pravo na ostvarivanje osobnih odnosa s djetetom te pravo na donošenje svakodnevnih odluka za vrijeme održavanja osobnih odnosa, odluka o poduzimanju nužnih radnji u slučaju neposredne opasnosti za dijete te pravo na informacije o bitnim okolnostima vezanim uz osobna prava djeteta. Paulie the parrot movie download. May 12, 2014  Kada primi predlog za sporazumni razvod braka sud zakazuje ročište. Postupak je hitan. Kada se radi o bračnom paru koji ima decu, ročište se zakazuje u roku od 15 dana od dana kada je predlog za sporazumni razvod braka stigao u sud. 1408 full movie free download. Podaci u vezi zahtjeva za razvoda braka: 1. Ko podnosi zahtjev za razvod braka? Ime i prezime žene i njena adresa: Ime i prezime: Adresa: Poštanski broj: Mesto: Državljanstvo: Ime i prezime: Adresa: Poštanski broj: Mesto: Državljanstvo: 3. Ime i prezime muža i njegova adresa: Da. Da li su oba bračna partnera saglasna sa. Porodičnog zakona - sporazumom o razvodu navedenom u predlogu za razvod braka, sa tim ciljem preduzima procesne radnje u parnici, primi presudu o razvodu braka i preduzme sve ostale procesne radnje potrebne za okončanje postupka za razvod braka.

Free Adobe Pdf Converter For Windows 10

Prvo vas sve lijepo pozdravljam. Nazalost, trebam pomoc oko razvoda braka.

Obrazac Za Rastavu Braka Pdf To Word

Zapravo trazim predlozak Sporazumnog razvoda braka. Nasa situacija je jako jednostavna, nemamo djece niti zajednicke imovine. Suikoden 3 iso download. Upute koje sam do sada dobila na Opcinskom sudu glase da je dovoljno predati u urudzbeni zapisnik suda takav zahjtev i 200,00 kuna pristojbe.

Na temelju cega se organizira saslusanje u nekom roku i napravi rastava. Da li je to tocno? I da li netko moze poslati sprancu zahtjeva za razvod ilil me uputiti gdje je mogu pronaci? Unapijed hvala i lijep pozdrav.